Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens. Meer bewegen, gezonder eten,… We hoeven jou niet te vertellen dat bitter weinig mensen die gezonde voornemens lang volhouden. Maar 2020 wordt anders, want dankzij de 15gram Foodbox, worden die goede voornemens gewoon bij jou thuis geleverd!

15gramfoodbox_website-extras_algemeen

Met de 15gram Foodbox zet je nu al in no-time een lekkere, gezonde maaltijd op tafel. In 2020 gaan we een stap verder en bieden we gezonde extra’s voor het ontbijt, lunch of tussendoor. Het assortiment bestaat uit een fruitbox, een verse soepbox, heerlijke granola en koud geperste sapjes.

De gezonde extra’s


15gramfoodbox_website-extras_fruit

15gram Fruitbox


De 15gram Fruitbox bestaat uit een mooie selectie seizoens- en exotisch fruit. Perfect voor het ontbijt of als gezond tussendoortje. Het fruit komt voornamelijk uit België en West-Europa. Zo vermijden we een grote ecologische voetafdruk.
15gramfoodbox_website-extras_soep15gram Soepbox


Een kom dampende verse soep voor de lunch, als tussendoortje of bij het avondmaal, een ideale vitamineboost! 15gram levert je alle ingrediënten om in minder dan een half uur 2 liter verse soep op tafel te toveren. Iedere week staat er een andere verse soep op het menu, met verrassende toppings.

15gramfoodbox_website-extras_granolaI just love breakfast Granola


Het heeft vele proefsessies gekost, maar de 15gram redactie heeft de lekkerste granola op de Belgische markt gevonden: #5 van ‘I just love breakfast granola’. Deze granola is perfect in balans. Licht, krokant, weinig gezoet met agave- en ahornsiroop. Hij is subtiel gekruid en als extraatje zitten er heerlijke, grote stukken pecannoot in.

15gramfoodbox_website-extras_juicesJucy by Judy Sapjes


Jucy staat voor koud geperste, niet-gepasteuriseerde fruit- of groentesapjes. Dankzij een behandeling onder hoge druk is het sap tot 3 weken houdbaar in de koelkast en gaan er geen mineralen of vitaminen verloren. De smaak, geur en kleur blijven op deze manier perfect bewaard. Er is keuze uit verschillende fruit- en groentesapjes.De extra’s kunnen vanaf nu bij een 15gram Foodbox besteld worden en worden samen thuis geleverd. Je kan de extra's bekijken en selecteren nadat je je keuze hebt gemaakt in het weekmenu. In de maand januari krijgt elke klant die een 15gram Foodbox bestelt, een gratis proefpakketje gezonde extra’s meegeleverd. Profiteer van dit mooie aanbod, en bestel je 15gram Foodbox nu!


1764_banner_1576957804-1200x_