Thaise salade met rosbief

15 MIN
4 personen
Thaise salade met rosbief

Deze snelle Thaise salade is heerlijk met plakjes rosbief en komkommer. Lekker licht en makkelijk voor de lunch, of als voorgerechtje.

Ingrediënten

  • 400 g rosbief, in plakjes
  • 3 komkommers, in lange plakken
  • 2 limoen
  • 6 el vissaus
  • 3 el olijfolie
  • 1 bosje munt, afgeritst

BEREIDING

  1. Pers de limoenen uit en vang het sap op. Rasp één limoen en bewaar de zeste.
  2. Meng het limoensap met de zeste, de vissaus en de olijfolie. Voeg de komkommers toe en roer goed om.
  3. Drapeer de komkommersalade over de borden. Leg er de plakjes rosbief bij en werk af met de muntblaadjes.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 361.15 kcal
Koolhydraten 16.75 g
waarvan suikers 14.74 g
Vet 18.51 g
waarvan verzadigd 3.03 g
Proteïnen 31.47 g
Vezels 2.71 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin