45 g zongedroogde tomaten, uitgelekt en in reepjes
1 ui, fijngesnipperd
2 kl olijfolie
½ bosje platte peterselie, fijngehakt
peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Laat de pancetta knapperig bakken in een beetje olijfolie. Zet ze even aan de kant. Giet het spekvet weg.
Fruit, in dezelfde pan, de uisnippers glazig. Doe er de oesterzwammen en de tomaatjes bij. Roerbak 3 minuten. Doe er de pancetta weer bij en kruid naar smaak met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet de pasta af. Doe 2 eetlepels kookwater van de pasta bij de groenten.
Vermeng pasta en saus. Werk af met gehakte peterselie en serveer.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.