Spaghetti met chorizo en pangrattato

20 MIN
4 personen
Spaghetti met chorizo en pangrattato

Ingrediënten

  • 250 g chorizo, in plakjes
  • 500 g spaghetti
  • ½ brood, verkruimeld
  • 400 g kerstomaten
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 4 el olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de chorizo samen met de knoflook en het chilipepertje krokant in olijfolie op een matig vuur.
  3. Voeg de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Zet het vuur af wanneer de tomaten openbarsten.
  4. Doe voor de pangrattato een beetje olijfolie in een pan. Voeg het broodkruim toe en bak het goudbruin. Voeg de gehakte rozemarijn toe.
  5. Giet de pasta af en voeg bij de tomaten en chorizo. Meng goed door elkaar en verdeel over de borden. Werk af met de pangrattato.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 1068.84 kcal
Koolhydraten 132.83 g
waarvan suikers 9.14 g
Vet 39.83 g
waarvan verzadigd 12.62 g
Proteïnen 40.75 g
Vezels 7.94 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin