Koude pasta met tofu en cashewnoten

20 MIN
4 personen
Koude pasta met tofu en cashewnoten

Een lekker vullende, eenvoudige maaltijd voor de vegetariërs onder ons. Deze koude pasta met tofu en cashewnoten is eenvoudig en maak je snel klaar.

Ingrediënten

  • 250 g tofu, in blokjes
  • 500 g spaghetti
  • 2 wortelen, in kleine stukjes
  • 1 komkommer, in kleine stukjes
  • 100 g cashewnoten, geroosterd en fijngehakt
  • 1 el limoensap
  • 2 kl sesamolie
  • 1 el koolzaadolie
  • zout

BEREIDING

  1. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking in gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
  2. Meng de pasta met de wortel, komkommer, tofu en cashewnoten. Schenk er het limoensap en de sesam- en koolzaadolie over. Kruid af met wat zout.
  3. Verdeel de pasta over de borden en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 453.56 kcal
Koolhydraten 25.91 g
waarvan suikers 7.99 g
Vet 29.34 g
waarvan verzadigd 4.84 g
Proteïnen 18.42 g
Vezels 7.99 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin