Rigatoni met broccoli, brie en pijnboompitten

15 MIN
4 personen
Rigatoni met broccoli, brie en pijnboompitten

Ingrediënten

  • 500 g rigatoni
  • 1 broccoli, in roosjes
  • 70 g pijnboompitten, geroosterd
  • 250 g brie, in stukjes
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking in gezouten water. Giet af en doe de pasta opnieuw in de pot.
  2. Stoom ondertussen de broccoli gaar.
  3. Vermeng de broccoli samen met de pijnboompitten en brie onder de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Roer de pasta om tot de kaas gesmolten is. Verdeel over de borden.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 785.14 kcal
Koolhydraten 87.44 g
waarvan suikers 5.18 g
Vet 30.54 g
waarvan verzadigd 13.45 g
Proteïnen 36.97 g
Vezels 6.35 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin