Tortellini met gorgonzola en pecannoten

20 MIN
4 personen
Tortellini met gorgonzola en pecannoten

Ingrediënten

  • 500 g tortellini, met spinazie
  • 80 g pecannoten
  • 320 g gorgonzola, verkruimeld
  • 200 ml melk
  • 4 el balsamicocrème
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de tortellini gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
  2. Warm de melk op in een steelpan en voeg er al roerend de gorgonzola aan toe. Wacht tot de kaas gesmolten is en doe er dan de balsamicocrème bij. Breng zachtjes aan de kook zodat de saus indikt.
  3. Roer de pasta door de gorgonzolasaus en laat terug mee opwarmen. Kruid af met peper en zout.
  4. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de pecannoten.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 946.01 kcal
Koolhydraten 99.48 g
waarvan suikers 17.83 g
Vet 43.89 g
waarvan verzadigd 19.64 g
Proteïnen 35.94 g
Vezels 5.39 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin