Provençaalse papillot met zalm, wortelen, courgette en tomaat

40 MIN
4 personen
Provençaalse papillot met zalm, wortelen, courgette en tomaat

Een lekkere en eenvoudige manier om een visje klaar te maken: in papillot. Probeer deze zalm eens, met heerlijke provençaalse groenten erbij. Bon appetit!

Ingrediënten

  • 4 zalmfilet
  • 2 wortelen, in julienne
  • 1 courgette, in blokjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 200 g kerstomaten, gehalveerd
  • 2 el zwarte olijven
  • 1 scheutje witte wijn
  • tijm
  • oregano
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Leg 4 vellen bakpapier open. Verdeel hierover de groenten met daarop de vis. Kruid met tijm, oregano, peper en zout naar smaak. Giet er een scheutje wijn over.
  3. Vouw het bakpapier dicht en zet 30 minuten in de oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 407.95 kcal
Koolhydraten 10.7 g
waarvan suikers 6.93 g
Vet 25.04 g
waarvan verzadigd 5.16 g
Proteïnen 33.8 g
Vezels 4.31 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin