Blancheer de sojascheuten zacht in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
Laat de fijngesnipperde chilipepers weken in de sojasaus.
Breng de kippenbouillon samen met de kip, de lente-uitjes, de gember, de suiker en het zout aan de kook op een hoog vuur. Verlaag dan het vuur en laat 45 minuten sudderen. Schep af en toe het schuim weg van de oppervlakte.
Giet er de vissaus bij en haal van het vuur. Haal de kip eruit en leg opzij. Zeef de bouillon en houd dit warm op een zacht vuurtje.
Kook de rijstnoedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud water. Laat uitlekken.
Verscheur de kip in kleine, hapklare stukken.
Verdeel de noedels, de sojascheuten, de ui en de kip over vier diepe borden. Schenk hierover de gezeefde bouillon. Breng op smaak met wat peper, basilicum en koriander.
Serveer met de partjes limoen en de chilipeper-sojasaus.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.