Noedels met rundsreepjes paprika en wortel

20 MIN
2 personen
Noedels met rundsreepjes paprika en wortel

Een zalig en snel wokgerechtje, perfect voor op een drukke avond! Vandaag maken we noedels met sappige rundsreepjes, paprika en wortel. Ready steady? Wok!

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 groene paprika
  • 2 wortelen
  • 300 gr rundsreepjes
  • 70 gr tomatenpuree
  • wokkruiden (naar smaak)
  • 125 gr eiernoedels
  • olijfolie
  • zwarte peper en zout

BEREIDING

  1. Hak de knoflook fijn. Snijd de paprika in reepjes en de wortel in plakjes van 0,5 cm (schillen hoeft niet, zie tip).
  2. Verhit een scheut olijfolie in een grote pan of wokpan. Bak de rundsreepjes 2 min. op hoog vuur en schep uit de pan. Verhit opnieuw een scheut olijfolie in de pan en roerbak de knoflook, paprika en wortel 7-10 min. op middelhoog vuur. Voeg eventueel een scheut water toe als het te hard gaat. Schep vervolgens de tomatenpuree onder de groenten en laat 2 min. meebakken. Blus met een scheutje water en kruid met de wokkruiden en zwarte peper.
  3. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  4. Voeg de rundsreepjes opnieuw toe aan de pan en laat nog 2 min. doorwarmen.
  5. Schep de noedels onder de groenten en het vlees. Smakelijk!