Heb je een potje kimchi en wat gekookte rijst in de koelkast staan? Dan maak je dit recept klaar in 15 minuutjes. Zalig lekker en o zo verrassend dankzij de zalige kimchi!
Ingrediënten
1 zakje wokgroenten
250 gr kippenreepjes
100 gr kimchi
150 gr gekookte rijst
3 el sojasaus
1 ei
2 stengels lente-ui
2 el gefrituurde uitjes
1 el sesamzaad
olie
Bestel deze producten online
BEREIDING
Snij de lente-ui in ringen. Hak de kimchi fijn.
Verhit olie in een wok en roerbak de groenten en stukjes vlees tot ze bijna gaar zijn. Voeg de kimchi toe.
Voeg de gekookte rijst toe aan de wok en breng op smaak met de sojasaus.
Klop een eitje los in een kommetje en meng het onder de gebakken rijst.
Werk het gerecht af wat fijngesneden lente-ui, gefrituurde uitjes en sesamzaadjes.