Bak het kalfsvlees in kleine porties goudbruin in een klontje boter. Haal uit de pan en laat rusten op een bord.
Bak in dezelfde pan de sjalot en doe er na 2 minuten het vlees bij. Bestrooi met de bloem en roer om. Schenk er de bouillon en de witte wijn bij en laat 40 minuten afgedekt sudderen. Doe er na de champignons bij en laat nog 10 minuten meegaren.
Rol ondertussen kleine balletjes uit het kalfsgehakt en kook deze gaar in gezouten water. Schep ze uit de pan en leg opzij.
Doe de balletjes mee in de fricassee en voeg er de zure room en het citroensap aan toe. Kruid naar smaak af met nootmuskaat, peper en zout. Werk af met de peterselie.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.