Boerenomelet

15 MIN
2 porties
Boerenomelet

Ingrediënten

  • 150 g ham, in reepjes
  • 500 g champignons, in plakjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 6 eieren
  • 4 el melk
  • 2 kl olijfolie
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verdeel de ui en de champignons over twee pannen en bak enkele minuten aan in de olijfolie.
  2. Klop ondertussen de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Roer er de hamreepjes onder.
  3. Verdeel het eiermengsel over de champignons en ui in de twee pannen. Laat de omeletten garen.
  4. Snijd elke omelet middendoor en verdeel over de vier borden. Werk af met wat fijngehakte peterselie en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 490.73 kcal
Koolhydraten 7.94 g
waarvan suikers 6.2 g
Vet 30.04 g
waarvan verzadigd 8.14 g
Proteïnen 44.28 g
Vezels 8.86 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin