Eierwrap

15 MIN
4 personen
Eierwrap

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 komkommer, in blokjes
  • 50 g ijsbergsla, in reepjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 8 eieren
  • 2 el melk
  • 4 el salsa saus
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 120° C.
  2. Warm de tortilla's 10 minuten op in de oven.
  3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
  4. Verhit de olijfolie in een grote pan en giet er het eiermengsel in. Bak goudbruin aan beide zijden tot een omelet. Snijd in 4 dikke repen.
  5. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel salsa. Verdeel hierover de sla, komkommer, de tomaten en de repen ei. Rol op en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 376.94 kcal
Koolhydraten 31.1 g
waarvan suikers 4.38 g
Vet 18.93 g
waarvan verzadigd 3.85 g
Proteïnen 18.51 g
Vezels 5.41 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin