Voor deze zalmburger hoef je je handen niet vuil te maken. Ga voor een lekkere kant-en-klare variant. Lekker snel én favoriet bij kinderen: zet je tanden er maar in!
Ingrediënten
1 teentje knoflook
½ rode ui
400 gr wokgroenten
½ blokje groentebouillon
125 gr witte rijst
2 zalmburgers
2 el zoete chilisaus
boter
arachideolie
zout
zwarte peper
Bestel deze producten online
BEREIDING
Pers de knoflook en snijd de rode ui in halve ringen.
Verhit een scheutje olie in een (wok)pan en fruit de knoflook en rode ui zo’n 2-3 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak zo’n 4-5 min. Verlaag daarna het vuur en voeg er eventueel een scheutje water aan toe. Verkruimel de bouillon erover en breng op smaak met zout en zwarte peper (zie tip). Laat nog zo’n 4-5 min. stoven op middelhoog vuur.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Smelt een klontje boter in een pan en bak de zalmburger in 5 min. goudbruin op middelhoog vuur. Kruid met een snuifje zout en zwarte peper.
Serveer de rijst en de wokgroenten met de zalmburger. Werk af met de chilisaus. Smakelijk!