De volle, rijke smaak van de eendenrillette brengen we in balans met contrasterende ingrediënten en verschillende texturen. Kruidige peperkoek, krokante appel en zoetzure uienkonfijt. Een bommetje in je mond!
Ingrediënten
½ appel
4 sneetjes peperkoek
1 potje eendenrilette
1 potje uienkonfijt
boter
prikkertjes
zout en zwarte peper
Bestel deze producten online
BEREIDING
Snijd de appel in dunne partjes. Halveer de sneetjes peperkoek. Reken op 2 torentjes per persoon.
Smelt een klont boter in een pan en bak de appeltjes en peperkoek op middelhoog vuur tot ze goudbruin kleuren.
Stel de torentjes samen: begin met de peperkoek, schep er een lepel rillette op, en besmeer met een dunne laag uienkonfijt, werk af met de appel en steek er een prikkertje in. Serveer meteen!
TIP: Je kan de appel en de peperkoek op voorhand bakken. Verwarm ze voor het serveren dan gewoon 5 min. in de oven op 150°C.