Stoof de knoflook samen met de ui aan in een eetlepel olijfolie. Voeg er de paprikareepjes aan toe en stoof al roerend op een laag vuur. Schenk er de honing over en roer om. Laat even intrekken en verhoog het vuur. Giet er de helft van de visfond over en laat 5 minuten inkoken.
Verlaag het vuur en voeg het kruidentuiltje, de komijn en de paprikapoeder toe. Overgiet met de rest van de visfond en kruid met zout. Laat de de tajine 30 minuten afgedekt stoven. Leng eventueel aan met wat visfond als het te droog wordt.
Doe de visblokjes en de olijven in de tajine en vermeng. Sluit opnieuw de pan en stoof 15 minuten tot de vis gaar is. Werk af met enkele korianderblaadjes.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.