Romige pasta met kip, kruidenkaas, champignons en cashewnoten
25 MIN
2 personen
Een snelle en gemakkelijke maaltijd maar daarom niet minder lekker, integendeel! Ideaal voor een drukke weekdag of een lekker lui weekend. Met deze pasta met kruidenkaas en kip doe je ons altijd een plezier. Jou ook?
Ingrediënten
1 teentje knoflook
250 gr witte champignons
2 gele puntpaprika's
300 gr kippendij
200 gr fettuccini
150 gr kruidenkaas
25 gr pittige cashewnoten
olijfolie
zwarte peper en zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Breng een ruime pot gezouten water aan de kook voor de pasta. Pers de knoflook. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de paprika in reepjes en de kip in hapklare stukjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan en fruit de knoflook zo’n 2 min. Voeg de kip toe en bak zo’n 3-4 min. Voeg daarna de champignons en paprika toe en bak het geheel nog zo’n 4-5 min. op middelhoog vuur.
Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Schep de kruidenkaas bij de kip en groenten en laat zachtjes smelten op laag vuur. Schep goed om, proef en breng op smaak met zout en zwarte peper (zie tip).
Hak de pittige cashewnoten grof.
Schep de pasta mee onder de saus en serveer meteen. Werk af met de pittige cashewnoten. Smakelijk!
TIP: Voeg naar smaak nog wat gedroogde basilicum of oregano toe.