Romige pasta met kip, kruidenkaas, champignons en cashewnoten

25 MIN
2 personen
Romige pasta met kip, kruidenkaas, champignons en cashewnoten

Een snelle en gemakkelijke maaltijd maar daarom niet minder lekker, integendeel! Ideaal voor een drukke weekdag of een lekker lui weekend. Met deze pasta met kruidenkaas en kip doe je ons altijd een plezier. Jou ook?

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 250 gr witte champignons
  • 2 gele puntpaprika's
  • 300 gr kippendij
  • 200 gr fettuccini
  • 150 gr kruidenkaas
  • 25 gr pittige cashewnoten
  • olijfolie
  • zwarte peper en zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Breng een ruime pot gezouten water aan de kook voor de pasta. Pers de knoflook. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de paprika in reepjes en de kip in hapklare stukjes.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan en fruit de knoflook zo’n 2 min. Voeg de kip toe en bak zo’n 3-4 min. Voeg daarna de champignons en paprika toe en bak het geheel nog zo’n 4-5 min. op middelhoog vuur.
  3. Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  4. Schep de kruidenkaas bij de kip en groenten en laat zachtjes smelten op laag vuur. Schep goed om, proef en breng op smaak met zout en zwarte peper (zie tip).
  5. Hak de pittige cashewnoten grof.
  6. Schep de pasta mee onder de saus en serveer meteen. Werk af met de pittige cashewnoten. Smakelijk!
  7. TIP: Voeg naar smaak nog wat gedroogde basilicum of oregano toe.