Penne all'arrabbiata

30 MIN
4 personen
Penne all'arrabbiata

Ingrediënten

  • 100 g pancetta, in reepjes
  • 240 g volkoren penne
  • 800 g tomatenblokjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • 2 el pecorino, geraspt
  • 1 el olie
  • 2 el basilicum, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Bak de ui samen met de knoflook en pancetta aan in de olie. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat 8 minuten sudderen op een middelhoog vuur.
  2. Kook de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Giet de penne af en roer door de tomatensaus. Laat samen opwarmen en kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de pecorino en basilicum.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 437.75 kcal
Koolhydraten 49.44 g
waarvan suikers 6.59 g
Vet 17.71 g
waarvan verzadigd 5.74 g
Proteïnen 17.71 g
Vezels 5.45 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin