Penne all'arrabiata

30 MIN
4 personen
Penne all'arrabiata

Ingrediënten

  • 100 g pancetta, in reepjes
  • 240 g volkoren penne
  • 800 g tomatenblokjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • 2 el pecorino, geraspt
  • 1 el plantaardige olie
  • 2 el basilicum, fijngehakt
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Bak de ui samen met de knoflook en pancetta aan in de olie. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat 8 minuten sudderen op een middelhoog vuur.
  2. Kook de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Giet de penne af en roer door de tomatensaus. Laat samen opwarmen en kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de pecorino en basilicum.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 435.39 kcal
Koolhydraten 48.6 g
waarvan suikers 6.87 g
Vet 17.4 g
waarvan verzadigd 5.39 g
Proteïnen 16.86 g
Vezels 9.28 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin