Pastasalade met cajun kip

20 MIN
4 personen
Pastasalade met cajun kip

Heerlijke fushion smaken in een originele pastasalade! De kip wordt samen met ui, puntpaprika en cajunkruiden gebakken en wordt dan gemengd met gekookte spirelli, rucola, dressing en afgewerkt cheddarkaas. Verrassend lekker!

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 400 g spirelli
  • 50 g rucola
  • 1 ui
  • 1 puntpaprika
  • 80 g cheddarkaas, geraspt
  • 1 el cajunkruiden
  • 2 el olijfolie
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el wittewijnazijn
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel met koud water.
  2. Snij de ui en puntpaprika in ringen. Snij de kip in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de kip, ui, paprika met de cajunkruiden gedurende 10 min.
  3. Roer de gebakken kip en groenten door de pasta, samen met de extra vierge olijfolie, azijn en de rucola. Kruid met peper en zout en werk af met cheddarkaas. Serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 735.53 kcal
Koolhydraten 74.08 g
waarvan suikers 8.06 g
Vet 25.9 g
waarvan verzadigd 7.68 g
Proteïnen 48.67 g
Vezels 5.52 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin