Paprikarolletjes met geitenkaas

45 MIN
6 porties
Paprikarolletjes met geitenkaas

Ideaal bij de aperitief in de zomer zijn deze paprikarolletjes gevuld met geitenkaas en oregano. Je maakt dit hapje makkelijk op voorhand klaar.

Ingrediënten

  • 1 rode paprika, ontpit en gehalveerd
  • 1 oranje paprika, ontpit en gehalveerd
  • 150 g geitenkaas, in stukjes
  • 4 el olijfolie
  • 2 takjes oregano
  • peper

BEREIDING

  1. Verwarm de grill voor in de oven.
  2. Leg de paprika's op een met bakpapier bedekte bakplaat en zet ze onder de grill. De paprika's zijn klaar als hun pel bijna zwartgeblakerd is. Laat afkoelen onder een vochtige keukenhanddoek en haal de pel eraf.
  3. Snijd de paprika's in reepjes en leg op elke reep een stukje geitenkaas en wat oregano. Kruid met peper.
  4. Rol de reepjes zo stevig mogelijk op en steek vast met een prikkertje. Laat afgedekt even rusten in de koelkast.
  5. Verdeel de paprikarolletjes over de bordjes en serveer licht gekoeld.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 157.42 kcal
Koolhydraten 3.27 g
waarvan suikers 2 g
Vet 14.4 g
waarvan verzadigd 4.25 g
Proteïnen 3.67 g
Vezels 1.25 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin