Bestrooi de aubergines met zout en laat ze 15 minuten uitlekken in een vergiet.
Fruit de uien en knoflook glazig in een scheutje olijfolie. Kruid met kaneel en kruidnagel. Roerbak tot de aroma's vrijkomen.
Kruid het vlees met peper en zout. Leg het bij de uien en braad het vlees rondom aan. Lepel de honing over het vlees.
Spoel het zout van de aubergines. Doe ze bij het vlees. Voeg de tomaten en de abrikozen toe. Leng aan met 300 milliliter water. Dek af en laat 40 minuten sudderen.
Laat de kikkererwten uitlekken. Doe ze bij het vlees. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen. Werk af met bladpeterselie. Serveer meteen.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.