Hartige palmiers

25 MIN
4 personen
Hartige palmiers

Een snel en makkelijk hapje voor met Kerst. Deze hartige palmiers zijn lekker en altijd een succes. Het bladerdeeg is gevuld met pesto en parmezaan.

Ingrediënten

  • 2 vierkantjes bladerdeeg
  • 4 el rode pesto
  • 50 g parmezaan, geraspt

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de pesto. Strooi daarover de parmezaan.
  3. Bestrooi met versgeraspte parmezaan.
  4. Rol het bladerdeeg met de linker- en rechterkant tegelijk op naar het midden toe. Snijd dan in plakjes.
  5. Leg de palmiers op een met bakpapier bedekte bakplaat en zet in de oven. Bak ze ongeveer een kwartiertje goudbruin.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 212.1 kcal
Koolhydraten 11.07 g
waarvan suikers 1.28 g
Vet 15.46 g
waarvan verzadigd 5.73 g
Proteïnen 7.19 g
Vezels 0.3 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin