Hamrolletjes met groene asperges en meloen

15 MIN
0 personen
Hamrolletjes met groene asperges en meloen

Een eenvoudig, snel en origineel hapje, deze parmahamrolletjes met beetgaar gebakken groene asperges en honingmeloen. Ideaal voor een (paas)brunch!

Ingrediënten

  • 12 plakjes parmaham
  • 12 groene asperges
  • ½ honingmeloen
  • 50 g parmezaanschilfers
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Schil de meloen en snijd doormidden. Verwijder de zaadjes. Snijd ze dan in mooie plakjes.
  2. Verwijder het hard uiteinde van de asperges en snijd ze in de lengte doormidden.
  3. Bak de asperges beetgaar in één eetlepel olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Schep ze uit de pan en laat afkoelen.
  4. Leg op elk plakje parmaham 3 à 4 aspergehelften en 1 plakje meloen. Rol de parmaham op.
  5. Schik de rolletjes op een groot bord en besprenkel met de rest van de olijfolie. Garneer met de parmezaanschilfers en dien op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 0 kcal
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 0 g
Vezels 0 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin