Farfalle met zalm en broccoli

30 MIN
2 personen
Farfalle met zalm en broccoli

Verse zalmfilet, broccoli, tomatenblokjes en een sausje op basis van lichte room, die het geheel tot een overheerlijk bordje pastaplezier maakt, smakelijk!

Ingrediënten

  • 200 g farfalle
  • ½ broccoli
  • 1 tomaat
  • ½ visbouillonblokje
  • 10 g krulpeterselie
  • 2 zalmfilet
  • 100 ml lichte room
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Kook de farfalle beetgaar in gezouten water in 8 minuten.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Snij de tomaten in blokjes. Kook 50 milliliter water per persoon en los er de visbouillon in op. Hak de peterselie fijn. Snij de zalm in blokjes, kruid met peper en zout.
  3. Stoof de broccoliroosjes aan in de olijfolie. Doe er de tomatenblokjes bij. Roerbak 1 minuut. Schenk er de visbouillon bij. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 5 minuten sudderen.
  4. Voeg er de room aan toe. Schep om. Breng weer tot tegen de kook aan. Leg de zalmblokjes op de groenten. Dek weer af en laat nog 1 minuut op het vuur staan.
  5. Meng de pasta voorzichtig door de zalm en de saus. Overstrooi met de fijngehakte peterselie en serveer meteen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 888.32 kcal
Koolhydraten 73.91 g
waarvan suikers 8.37 g
Vet 42.93 g
waarvan verzadigd 12.67 g
Proteïnen 48.3 g
Vezels 8.77 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin