Wrap pulled chicken met truffelmayo, geroosterde radijsjes en tomaat
30 MIN
2 personen
Een origineel gerecht op tafel toveren, hoeft niet lang te duren. Deze luxewrap met pulled chicken en een toefje truffelmayo is eenvoudig qua bereiding, maar verfijnd van smaak.
Ingrediënten
½ bussel radijsjes
3 tomaten
250 gr pulled chicken (kant-en-klaar)
4 wraps
50 gr babyleaf sla
50 gr truffelmayonaise
olijfolie
zwarte peper en zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een bakplaat met bakpapier (zie tip).
Snijd de radijs in plakjes. Schik op de bakplaat en rooster 10-15 min. in de oven.
Snijd de tomaat in blokjes. Schep de pulled chicken met de tomaat in een pot en laat zachtjes warm worden op zacht vuur, met het deksel op de pot. Breng op smaak met zwarte peper.
Warm de wraps op in een droge, warme pan. Je kan de wraps ook 30 sec. opwarmen in de microgolfoven of 2 min. in de oven.
Meng de sla met de radijzen en breng op smaak met olijfolie, zout en zwarte peper.
Bestrijk de wrap met wat van de truffelmayo en schep de pulled chicken erin. Aan jou de keuze om de salade in of naast de wrap te serveren. Smakelijk!
TIP: Je kan de radijzen ook rauw serveren, dan heb je de oven niet nodig in dit recept.