Vispakketjes met zeebaars en chorizo

30 MIN
4 personen
Vispakketjes met zeebaars en chorizo

Dit vispakketje met zeebaars en chorizo is perfect voor op de barbecue, of kan ook als een papillot in de oven.

Ingrediënten

  • 4 zeebaarsfilets
  • 5 plakjes chorizo
  • 1 blik tomatenblokje
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el verse kaas
  • 1 el kappertje
  • basilicum, verse
  • chilipeper
  • peper
  • zeezout, fijn

BEREIDING

  1. Laat de kappertjes uitlekken. Snij de chorizo in fijne reepjes. Pel en hak de knoflook.
  2. Verwarm in een pannetje de tomaatblokjes met de look. Laat 5 minuten onafgedekt sudderen tegen de kook aan, zodat de saus een beetje kan inkoken. Doe er de kappertjes bij. Kruid met chilipeper en zout.
  3. Spoel de visfilets, dep ze goed droog. Kruid ze met peper en zout.
  4. Leg elke visfilet op een groot vel aluminiumfolie. Schep er een eetlepel verse kaas en een eetlepel tomatensaus op. Leg er de chorizo op. Bestrooi met parmzaankrullen en leg bovenop enkele blaadjes basilicum.
  5. Vouw de pakketjes toe.
  6. Laat 15 minuten garen in de oven of op de barbecue.
  7. Serveer met een aardappel in de schil.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 237.77 kcal
Koolhydraten 4.6 g
waarvan suikers 1.58 g
Vet 5.45 g
waarvan verzadigd 2.14 g
Proteïnen 41.71 g
Vezels 1.4 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin