Zeebaars op zijn Thais

30 MIN
4 personen
Zeebaars op zijn Thais

Deze pittig zeebaars op zijn Thais wordt heerlijk gemarineerd in currypasta met kokosmelk, knoflook en limoen. Lekker op de barbecue of gewoon de grill!

Ingrediënten

  • 4 zeebaarzen, op zijn geheel, panklaar
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 2 limoen, in schijfjes
  • 4 el currypasta
  • 4 el kokosmelk

BEREIDING

  1. Warm de barbecue of grill voor.
  2. Maak diepe inkervingen in beide kanten van elke zeebaars.
  3. Meng de currpasta los met de kokosmelk. Bestrijk hiermee de vis en ook de binnenkant van de inkervingen. Leg elke vis op een groot stuk aluminiumfolie.
  4. Plaats de limoenschijfjes in de inkervingen aan 1 kant van de vis. Bestrooi de zeebaarzen met de knoflook.
  5. Vouw het aluminiumfolie dicht en zet 15-20 minuten op de barbecue of grill tot de zeebaars volledig gaar is.
  6. Verdeel de dichtgevouwen papillotten over de borden en serveer meteen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 996.95 kcal
Koolhydraten 7.49 g
waarvan suikers 1.42 g
Vet 27.03 g
waarvan verzadigd 10.28 g
Proteïnen 178.74 g
Vezels 1.83 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin