Snelle pasta met kippengehakt en paprika

15 MIN
2 personen
Snelle pasta met kippengehakt en paprika

Een heerlijk pastagerecht met kippengehakt, een heerlijke tomatensaus verrijkt met paprika, klaar in 15 minuten, olé!

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 200 gr kippengehakt
  • ½ blokje groentebouillon
  • 200 gr cellentani pasta
  • 50 gr rucola
  • olijfolie
  • ½ el Italiaanse kruiden
  • zout
  • zwarte peper

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Breng een ruime pot gezouten water aan de kook voor de pasta.
  2. Snijd de paprika in reepjes van ongeveer 1 cm breed.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime stoofpot op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak rul door met een vork of spatel in stukken te prakken. Voeg de paprika toe en bak zo’n 4-5 min. op middelhoog vuur. Giet de tomatensaus erbij en verkruimel de bouillon erover. Kruid met de Italiaanse kruiden, zout en zwarte peper (zie tip). Laat de saus zo’n 8-10 min. sudderen.
  4. Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  5. Schep de pasta onder de tomatensaus. Serveer meteen en werk af met wat rucola. Smakelijk!