Bellini

10 MIN
1 glazen
Bellini

Dé klassieke cocktail met perzikenpuree uit Harry's Bar in Venetië. Serveer in een ijsgekoeld glas.

Ingrediënten

  • 100 ml prosecco
  • ¼ citroen, uitgeperst
  • 1 el sinaasappelsap
  • 1 perzik

BEREIDING

  1. Leg de perzik 1-2 minuten in een kom met kokendheet water. Laat schrikken in koud water en haal de schil eraf. Snijd de perzik doormidden en verwijder de pit. Hak het vruchtvlees fijn.
  2. Doe het vruchtvlees van de perzik, het citroen- en sinaasappelsap in een blender en meng alles glad.
  3. Vul driekwart van een gekoeld champagneglas met het perziksap en vul aan met prosecco.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 138.25 kcal
Koolhydraten 14.9 g
waarvan suikers 13.46 g
Vet 0.24 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 1.5 g
Vezels 0.41 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin