Zure haringfilet met halfgeklopte limoenroom en een julienne van wortel en granny smith

10 MIN
4 personen
Zure haringfilet met halfgeklopte limoenroom en een julienne van wortel en granny smith

Een mooi fris apertitiefhapje met Zweedse roots: zure haringfilet met halfgeklopte limoenroom en een julienne van wortel en granny smith appeltjes.

Ingrediënten

  • 4 haringfilets, in stukken
  • 2 wortelen, in julienne
  • 1 appel, in julienne
  • 2 limoen, geperst
  • 1 el limoenzeste
  • 120 ml room

BEREIDING

  1. Klop de room half op. Voeg toe aan het limoensap en zeste en roer om. Laat opstijven in de koelkast.
  2. Leg de stukjes vis in kleine bordjes. Verdeel hierover de limoenroom, wortel en appel. Serveer koud.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 277.29 kcal
Koolhydraten 8.33 g
waarvan suikers 7.78 g
Vet 21.58 g
waarvan verzadigd 9 g
Proteïnen 12.2 g
Vezels 2.26 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin