Zeeduivel met ratatouille en tagliatelle

30 MIN
4 personen
Zeeduivel met ratatouille en tagliatelle

Zeeduivel is een heerlijke lekkere witte vis, die wat ons betreft gerust wat vaker op het menu mag! We maken er een lekkere ratatouille met tagliatelle bij, dat zal smaken!

Ingrediënten

  • 600 g zeeduivelfilets
  • 400 g tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • bladpeterselie
  • 400 ml tomatenpassata
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Snij de aubergine, courgette en paprika in blokjes. Snij de ui fijn en pers de knoflook.
  2. Verhit olijfolie in een grote pan en stoof de ui 3 min. Voeg dan de rest van de groenten en knoflook toe en stoof 7 min. Voeg de Provençaalse kruiden en de passata toe, roer goed om en laat de saus 10 min. pruttelen. Kruid met peper en zout.
  3. Kook de tagliatelle beetgaar en giet af.
  4. Verhit olijfolie in een antikleefpan. Snij de zeeduivelfilet in 4 porties. Kruid ze met peper en zout en bak ze 3-4 min. aan beide kanten. Serveer de tagliatelle met de ratatouille en de zeeduivelfilet erbovenop. Werk af met een takje bladpeterselie.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 640.54 kcal
Koolhydraten 83.89 g
waarvan suikers 14.09 g
Vet 13.39 g
waarvan verzadigd 1.83 g
Proteïnen 41.08 g
Vezels 9.39 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin