Zalm in papillot

25 MIN
4 personen
Zalm in papillot

Maak zelf deze mooie papillotjes met zalm, prei en steranijs. De zalm blijft mooi sappig, en de steranijs zorgt voor een hele verrassende smaak.

Ingrediënten

  • 4 zalmmoten
  • 1 ui, in ringen
  • 4 stengels preiwitten, in ringen
  • 4 steranijs
  • 1 kl olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Stoof de preien en de ui samen aan in wat olijfolie. Kruid ze met peper en zout.
  3. Verdeel de groenten over vier grote vellen aluminiumfolie. Leg er een gekruide zalmmoot bij en bovenop een stukje steranijs.
  4. Sluit de pakketjes hermetisch en zet ze 15 minuten in het midden van de oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 487.63 kcal
Koolhydraten 11.21 g
waarvan suikers 7.75 g
Vet 30.43 g
waarvan verzadigd 6.16 g
Proteïnen 40.6 g
Vezels 6.19 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin