Zalm-garnaalspiesjes

30 MIN
4 personen
Zalm-garnaalspiesjes

Maak zelf eens lekkere vissaté's voor op de barbecue. Serveer met citroensap, overheerlijk!

Ingrediënten

  • 4 zalmfilet, in grote stukken
  • 24 scampi's
  • 1 courgette, in grote stukken
  • 3 rode paprika's, in grote stukken
  • 16 champignons
  • 5 kl plantaardige olie
  • 1 citroen
  • 1 el oregano
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Maak 8 spiesjes van afwisselend zalm, scampi, courgette, paprika en champignon.
  2. Doe de olie in een kom en pers er de citroen over uit. Kruid met oregano, peper en zout. Bestrijk hiermee de spiesjes. Grill ze gaar in de grillpan of op de barbecue.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 577.03 kcal
Koolhydraten 14.35 g
waarvan suikers 8.89 g
Vet 31.56 g
waarvan verzadigd 6.02 g
Proteïnen 56.75 g
Vezels 6.47 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin