Zabaglione

20 MIN
4 personen
Zabaglione

Ingrediënten

  • 5 eidooiers
  • 5 eierdopjes suiker, fijn
  • 5 eierdopjes Marsala wijn, of zoete witte wijn

BEREIDING

  1. Klop in een pannetje de eidooiers wit schuimig met de suiker. Doe er de marsala bij en klop stevig op tot het mengsel schuimt.
  2. Zet in een bain-marie en verwarm tot tegen het kookpunt. Blijf stevig opkloppen, met de klopper of de mixer, tot het mengsel bindt en als een lint van de klopper afloopt.
  3. Neem de kom meteen uit de bain-marie en zet ze in koud water. Verdeel over hoge glazen. Serveer meteen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 236.18 kcal
Koolhydraten 32.07 g
waarvan suikers 32.07 g
Vet 7.2 g
waarvan verzadigd 1.8 g
Proteïnen 3.73 g
Vezels 0 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin