Wraps met kip en avocado

20 MIN
4 personen
Wraps met kip en avocado

Een heerlijk lichte lunch, deze wraps met kip, avocado en een lekkere zure roomdressing.

Ingrediënten

  • 400 g kipfilet, in reepjes
  • 4 tortilla's
  • 1 bosje waterkers
  • 2 avocado's, geschild en in reepjes
  • 2 lente-uitjes, in ringetjes
  • ½ limoen, geperst
  • 250 ml kippenbouillon
  • 2 el mayonaise
  • 80 ml zure room
  • 1 kl cayennepeper
  • 2 el munt, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Breng de kippenbouillon aan de kook. Kook de kippenreepjes in 5 minuten gaar. Laat ze even uitlekken.
  2. Besprenkel de reepjes avocado met het limoensap. Kruid bij met cayennepeper, peper en zout.
  3. Meng de mayonaise met de zure room, de munt en de lente-uitjes. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verwarm de tortilla's zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Besmeer ze met de dressing met de lente-uitjes en leg daarover de avocado. Leg er dan de kippenreepjes en de waterkers over. Rol de tortilla's op, snijd ze in twee en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 614.04 kcal
Koolhydraten 40 g
waarvan suikers 6.41 g
Vet 34.76 g
waarvan verzadigd 8.36 g
Proteïnen 31.58 g
Vezels 9.05 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin