Wraps met gemarineerde biefstuk

15 MIN
2 personen
Wraps met gemarineerde biefstuk

Een originele en verrassende wrap met stukjes heerlijke malse, gemarineerde biefstuk. Zo at je steak nog nooit!

Ingrediënten

  • 1 kl Chinees vijfkruidenpoeder
  • 2 rundersteak
  • 1 rode paprika
  • 2 little gems
  • 4 tortilla's
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl suiker
  • 2 el mayonaise
  • ½ kl cayennepeper
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Voor je begint te koken: haal de ingrediënten uit de koelkast. Leg een snijplank, mes en een pan klaar.
  2. Meng het Chinees vijfkruidenpoeder met de cayennepeper (gebruik minder als je niet van pittig houdt), suiker, peper, zout en de olijfolie in een kommetje. Dep de rundersteaks droog en bestrijk ze met de marinade. Leg de steaks in het kommetje en zet even opzij.
  3. Snij de rode paprika in reepjes. Maak de blaadjes los van de little gem.
  4. Haal de tortilla's uit de verpakking en warm ze op in de microgolfoven. Bewaar onder aluminiumfolie.
  5. Verhit de pan op hoog vuur. Haal de steaks uit de marinade en bak ze 3 minuten aan elke kant en schep uit de pan. Voeg dan de marinade en per persoon 1 eetlepel water toe aan de pan en laat opwarmen. Doe de steaks terug in de pan en wentel ze in de marinade. Haal terug uit de pan en snij het vlees in plakjes.
  6. Bestrijk de tortilla's met mayonaise en beleg met blaadjes little gem, paprikareepjes en plakjes steak. Rol de tortilla's op en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 751.88 kcal
Koolhydraten 51.54 g
waarvan suikers 9.98 g
Vet 38.61 g
waarvan verzadigd 8.29 g
Proteïnen 44.93 g
Vezels 3.68 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin