Wraps gevuld met gehakt

35 MIN
4 personen
Wraps gevuld met gehakt

Heerlijke comfort food met een Mexicaanse touch, deze wraps gevuld met kruidig gehakt, tomaat, paprika en kaas. Serveer met zure room en salsa.

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • 8 tortilla's
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 rode paprika's, in reepjes
  • 200 g tomatenblokjes
  • 100 g kaas, geraspt
  • 3 el olijfolie
  • 1 el basilicum, gehakt
  • 2 kl peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Stoof de ui en paprika aan in de olijfolie. Voeg er het gehakt aan toe en bak rul. Overgiet met de tomatenblokjes en roer om. Breng op smaak met de peterselie, basilicum, peper en zout.
  3. Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla's en bestrooi met wat kaas. Rol op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
  4. Zet de wraps 25 minuten in de oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 832.4 kcal
Koolhydraten 73.21 g
waarvan suikers 4.96 g
Vet 39.74 g
waarvan verzadigd 13.15 g
Proteïnen 42.61 g
Vezels 5.6 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin