Wrap met vegan seaburger, frisse groenten en tartaarsaus
30 MIN
2 personen
Vis, maar dan veggie? Tegenwoordig vind je heel lekkere en verrassende veggieproducten! Wij halen voor dit gerecht seaburgers van het merk BonMush, dat moet je eens proberen!
Ingrediënten
2 wortelen
1 komkommer
2 vegan seaburgers (bijv. van BonMush)
6 mini wraps
50 gr veldslamengeling
90 ml tartaarsaus
olijfolie
1 el Provençaalse kruiden
snuifje cayennepeper
scheutje witte wijnazijn
zwarte peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de wortel (zie tip) in frietjes van ongeveer 1 cm en leg in een ovenschaal. Kruid met de Provençaalse kruiden, cayennepeper, zout en zwarte peper. Giet er een flinke scheut olijfolie over en hussel goed onder elkaar. Schuif de ovenschaal zo'n 12-15 min. de oven in.
Snijd de komkommer in halve maantjes. Schep in een kom en giet een scheutje witte wijnazijn en een scheutje olijfolie erbij. Breng op smaak met zout en zwarte peper en schep goed om.
Verhit intussen een scheutje olie in een pan en bak de vegan seaburger zo'n 5-7 min. goudbruin op een middelhoog vuur. Haal uit de pan en snijd in reepjes.
Leg de wraps de laatste minuut mee in de oven bij de wortel.
Beleg de wraps met de wortelfrietjes, komkommer, veldslamengeling en de reepjes seaburger. Besprenkel met de tartaarsaus. Smakelijk!
TIP: Meer zin in rauwkost? Rasp de wortelen en schep in een kommetje met witte wijnazijn en olijfolie.