Wrap met tonijn

15 MIN
4 personen
Wrap met tonijn

Een lichte mediterraanse wrap, met tonijn, zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en een yoghurtdressing. Heerlijk als lunch!

Ingrediënten

  • 1 blik tonijn in olie, uitgelekt
  • 4 wraps
  • 200 g veldsla
  • 60 g zongedroogde tomaten, in stukjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • 4 el kappertjes
  • 3 el pijnboompitten, geroosterd
  • 80 ml yoghurt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking in de oven of microgolfoven.
  2. Besmeer de wraps met de yoghurt en kruid bij met peper en zout. Schik er de veldsla, de tonijn, de kappertjes, de uiringen, de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes over.
  3. Rol de wraps toe en snijd ze doormidden. Verdeel over de borden en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 382.64 kcal
Koolhydraten 36.27 g
waarvan suikers 6.16 g
Vet 15.29 g
waarvan verzadigd 2.66 g
Proteïnen 23.46 g
Vezels 6.38 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin