Wrap chili con carne

15 MIN
2 personen
Wrap chili con carne

Hoe je supersnelle én lekkere chili con carne klaarmaakt? We tonen je hoe! Dit stoofpotje zet je in slechts 15 minuten op tafel, geserveerd in lekkere wraps, die je zo uit het vuistje kan eten. Letterlijk om je vingers af te likken, smakelijk!

Ingrediënten

  • 300 g gemengd gehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 blik rode bonen
  • 2 kl komijn
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 4 tortilla's
  • 10 g koriander
  • 30 g cheddarkaas
  • 1 el olijfolie
  • ½ kl cayennepeper
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Voor je begint te koken: haal de ingrediënten uit de koelkast. Leg een snijplank, een mes en een stoofpot klaar.
  2. Verhit de olijfolie in de stoofpot en voeg het gehakt toe. Roerbak 4 minuten en snij ondertussen de rode paprika in blokjes. Laat de bonen uitlekken.
  3. Voeg de rode paprika, komijn en cayennepeper (gebruik minder als je niet van pikant houdt) toe. Laat 3 minuten bakken en voeg dan de tomatenblokjes en rode bonen toe. Breng aan de kook en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen. Kruid met peper en zout.
  4. Haal de tortilla's uit de verpakking. Warm ze op in de microgolfoven of in een antikleefpan zonder vetstof. Hou warm onder aluminiumfolie. Pluk ondertussen de blaadjes koriander.
  5. Schep de chili con carne op de wraps. Overstrooi met cheddarkaas en werk af met blaadjes koriander.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 931.47 kcal
Koolhydraten 91.04 g
waarvan suikers 10.03 g
Vet 37.48 g
waarvan verzadigd 14.74 g
Proteïnen 51.17 g
Vezels 7.62 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin