Wrap bolognaise met geraspte cheddar, gehakt en salade

30 MIN
2 personen
Wrap bolognaise met geraspte cheddar, gehakt en salade

Een wrap op het menu voelt altijd als een cadeautje aan. Je kan 'm dan ook met álles beleggen, dat bewijs ik met deze twist op de spaghetti bolognaise. Wij zijn fan vanaf de eerste hap. En jij?

Ingrediënten

  • 1 wortel
  • 100 gr stoofselder
  • ½ gele ui
  • 125 gr witte champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gr rund-varkensgehakt
  • 1 tomaat
  • 35 gr tomatenpuree
  • 4 wraps
  • 50 gr geraspte cheddar
  • 50 gr rucola
  • 200 gr koolsla
  • olijfolie
  • 1 kl gedroogde Italiaanse kruiden
  • zwarte peper en zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Snijd de wortel en selder in kleine blokjes van 0,5 cm. Snipper de ui fijn. Snijd de champignons in plakjes. Pers de knoflook.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een grote pot op hoog vuur. Bak de selder, wortel, ui, champignons en knoflook aan. Voeg ook het gehakt toe en kruid met Italiaanse kruiden, zout en zwarte peper.
  3. Snijd de tomaat in blokjes en voeg toe aan de pot, samen met de tomatenpuree. Voeg eventueel ook een klein scheutje water toe. Zet het vuur lager en laat rustig sudderen.
  4. Warm de wraps op in een droge, warme pan. Je kan de wraps ook 30 sec. opwarmen in de microgolfoven.
  5. Optioneel: schep (een deel van) de cheddar alvast bij de bolognaise en laat smelten.
  6. Beleg de wraps met de bolognaise, wat geraspte cheddar, rucola en koolsla en rol op (zie tip). Smakelijk!
  7. TIP: Een wrap oprollen als een pro? Beleg 'm niet te vol, plooi eerst de zijkanten naar binnen en rol dan op.