Wentelteefjes

20 MIN
4 personen
Wentelteefjes

Ingrediënten

  • 8 sneetjes wit brood, zonder korstjes
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 40 g boter
  • 1 kl kaneelpoeder

BEREIDING

  1. Schenk de melk in een diep bord en roer het ei hierin los. Meng er vervolgens de vanillesuiker en het kaneelpoeder door.
  2. Haal de sneetjes brood één voor één door het eiermengsel en zorg dat ze volledig ondergedompeld zijn. Leg ze in een grote kom en laat even intrekken.
  3. Verhit de boter in een pan en bak de sneetjes brood goudbruin aan beide kanten. Serveer de wentelteefjes warm.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 304.84 kcal
Koolhydraten 38.87 g
waarvan suikers 9.13 g
Vet 11.88 g
waarvan verzadigd 6.63 g
Proteïnen 9.62 g
Vezels 2.06 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin