Meng de knoflook, de sjalot, de kokosmelk, de sojasaus, de olie, de komijn, de koriander, peper en zout tot een marinade. Leg hier de vleesreepjes in en laat afgedekt 2 uur marineren.
Neem ze eruit en laat ze uitlekken. Prik het vlees gegolfd aan houten spiesjes samen met de paprikablokjes. Gril ze 4 minuten. Keer ze af en toe om.
Maak de pindasaus. Plet de pinda's samen met het chilipepertje met een vijzel.
Fruit de sjalot glazig in olie. Voeg de pindakaas, de currypasta, de geplette pinda's, het citroensap en -zeste toe. Breng op smaak met suiker, peper en zout. Voeg kippenbouillon toe tot de saus romig is.
Leg de spiesjes op een bord met een partje limoen en serveer de pindasaus in een apart kommetje.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.