Toad in a hole

30 MIN
4 personen
Toad in a hole

Toad in a hole is een typische Britse bereiding voor worstjes gegaard in een deegje. Speciaal maar overheerlijk! Echte Britse pub food.

Ingrediënten

  • 6 braadworsten
  • 100 g bloem
  • 300 ml melk
  • 1 ei
  • 200 ml vleesfond
  • 6 el worcestershiresaus
  • 6 el sojasaus
  • 25 g boter
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Klop het ei los met de melk. Vermeng met de bloem klop op tot een glad, vloeibaar beslagje.
  2. Bak de worsten rondom aan in boter. Wikkel rond elke worst 2 plakken spek. Leg ze in een ovenschaal. Kruid met peper en (weinig) zout.
  3. Lepel het beslag over de worsten. Zet 20 minuten in de oven op 180 °C.
  4. Breng de vleesfond aan de kook met de worchstersaus en sojasaus. Laat 5 minuten op een zacht vuur inkoken.
  5. Serveer de saus bij de toad in a hole in een kommetje apart.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 819.08 kcal
Koolhydraten 30.73 g
waarvan suikers 8.99 g
Vet 54.71 g
waarvan verzadigd 19.9 g
Proteïnen 52.32 g
Vezels 0.45 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin