Kruid de kip met peper en zout. Warm de de helft van de palmolie op in de wok en kleur hierin de kip. Haal de kip eruit en laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit de rest van de palmolie in de wok en voeg er de currypasta aan toe. Bak samen met de maïs, de gember, het citroengras, de courgette, de sperziebonen, de paprika en de sjalot. Bestrooi met de rietsuiker.
Laat even aanbakken en roer regelmatig om. Voeg de kippenblokjes toe en schenk er de vissaus, de kokosmelk, 400 milliliter water en de visbouillon bij. Breng op smaak met de chilipeper, peper en zout. Laat 5 minuten sudderen. Werk af met de fijngehakte koriander.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.