Tagliata

15 MIN
4 personen
Tagliata

Tagliata is een lekker dik stuk entrecôte dat je grilt & in plakjes snijdt. Daarbij komen parmezaanschilfers, rucola en balsamicodressing. 'n Italiaanse topper!

Ingrediënten

  • 100 g rucola
  • 100 g parmezaanschilfers
  • 1 el honing
  • 2 el balsamico
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • 1 kg entrecôte

BEREIDING

  1. Kruid de entrecote met voldoende peper en zout. Bestrijk met olijfolie. Leg hem in het geheel op de gril en bak goudbruin.
  2. Meng in een kom de honing met de balsamico. Voeg er wat olijfolie aan toe en meng. Kruid af met peper en zout. Roer er de rucola onder.
  3. Snijd het vlees in dikke plakken en verdeel over de borden. Werk af met de parmezaanschilfers en serveer samen met de rucola.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 558.73 kcal
Koolhydraten 5.53 g
waarvan suikers 4.9 g
Vet 29.67 g
waarvan verzadigd 12.84 g
Proteïnen 67.35 g
Vezels 0.38 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin