Meng in een grote kom de sojasaus met de vissaus, de bruine suiker, de gember, het vijfkruidenpoeder, de currypasta en de sesamolie. Roer de suiker los. Bestrijk hiermee de kip en laat 6 uur afgedekt marineren.
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Kruid de kipfilets met peper en zout. Plaats in de oven en laat 25 minuten garen. Laat even rusten en snijd de filets in dunne reepjes.
Kook ondertussen de mihoen zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Knip in kleine stukjes.
Week de rijstbladeren kort in warm water. Verdeel hierover de koriander, de blaadjes sla, de kippenreepjes, de wortels, de lente-uitjes, de mihoen en de gefrituurde uitjes.
Vouw de rijstvellen dicht en rol op tot springrolls.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.