Spaghetti met pancetta en cambozola

30 MIN
4 personen
Spaghetti met pancetta en cambozola

Cambozola is een aromatische zachte kaas die het beste van camembert en gorgonzola combineert. Lekker en makkelijk onder deze spaghetti met zout pancetta.

Ingrediënten

  • 200 g pancetta, in reepjes
  • 250 g spaghetti
  • 1 chilipeper
  • 100 g cambozola, verkruimeld
  • 200 ml lichte room
  • 1 kl olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Bak de pancetta-reepjes knapperig in de olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Breng de room aan de kook met het chilipepertje. Haal van het vuur en laat 5 minuten rusten. Vis het pepertje uit de room.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
  4. Breng de room net niet aan de kook. Doe er de cambozola bij en roer tot de kaas gesmolten is. Voeg dan de krokante pancetta-reepjes toe. Laat even doorwarmen. Kruid bij met peper en zout.
  5. Meng de pasta onder de kaassaus. Verdeel ze over de borden en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 515.56 kcal
Koolhydraten 9.82 g
waarvan suikers 3.28 g
Vet 44.93 g
waarvan verzadigd 19.44 g
Proteïnen 19.39 g
Vezels 0.82 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin