Was de krieltjes en wikkel ze in aluminium folie en laat ze ongeveer een half uurtje
garen op de bbq. Je kunt ze ook op de bakplaat van de oven leggen, ook ongeveer
een half uurtje totdat ze beetgaar zijn. (met schil!)
Snijd de uitjes in fijne ringen, de knoflook persen in de knoflookpers of raspen
met een fijne rasp.
Verdeel dit megsel samen met de kappertjes en de appelazijn onder de krieltjes.
Was de verse kruiden en snijd deze zeer fijn , en meng ook deze onder de
krieltjes. Voeg tenslotte de mayonaise toe en kruid af met peper en zout van de
molen.
Eventueel kan je er ook nog wat tabasco of cayennepeper aan toevoegen! Zeer
lekker.
Laat een paar uur in de koelkast staan tot dat het goed koud is.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.